Formació

Sessió del Seminari de Formació per al Foment de la Lectura sobre cercles literaris (Curs 2017-18) . Durant els darrers cursos s’ha donat continuïtat al Seminari de Foment de la Lectura i dinamització de la Biblioteca amb la participació de professorat de diferents departaments i d’experts en aquest tema. S’han realitzat ponències i tallers, i s’han planificat propostes per treballar la lectura entre l’alumnat.

Seminari Foment de la Lectura. Sessió sobre Simone de Beauvoir,
impartida pel professor de Fiolosofia Rafael Cabezas (Curs 2018-19)

Capgirem l’ESO

Xarxa d’Instituts d’Educació Secundària que busquen formes alternatives d’organització per ajustar-se a les demandes educatives actuals. Envieu les vostres aportacions, comunicacions, suggeriments, observacions, etc, al correu: capgiremleso@gmail.com

Propostes de centres que busquen alternatives d’organització per a una educació integral amb noves estructures que permeten integrar matèries, implantar el treball cooperatiu i per projectes.

Ací teniu l’enllaç amb la web de Capgirem l’ESO on podeu llegir el Manifest (consensuat a Burriana en l’anterior edició) amb 10 raons per capgirar l’ESO.


Centres participants

  • IES Fonteta de Sant Lluís (València).
  • IES Ramon Cid (Benicarló)
  • IES Cotes Baixes (Alcoi)
  • IDS Andre Sempere (Alcoi)

En el següent PDF podeu consultar els projectes en què treballa cada centre