21March

Missatge a les famílies

Benvolgudes famílies, el claustre de professors i professores i el personal no docent de l’IES Serpis es posa en contacte amb vosaltres per desitjar-vos que tots vos trobeu el millor possible dins de la gravetat de l’emergència sanitària que estem vivint. 

Per la part dels docents, el nostre desig és tractar d’acompanyar els vostres fills en les tasques d’un curs que, de moment, hem deixat a mitges. Ens preocupa la situació acadèmica de tots i de totes, però sobretot ens preocupa la salut de tota la nostra comunitat. Utilitzarem la tecnologia que ens proporciona internet i la Conselleria d’Educació per estar en contacte i per tractar d’ajudar als nostres alumnes en la mesura de les possibilitats d’aquesta experiència forçada i mai no assajada abans. Potser hi haurà coses que no ajusten bé o procediments que s’hauran de revisar, en som conscients, per això vos demanem comprensió i que tracteu de comunicar als vostres fills que les faenes que els proposem tenen com a objectiu no perdre el pas en l’activitat intel·lectual tan necessària com l’activitat física que s’ha de mantenir sempre que siga possible. Som conscients que algú de vosaltres pot tindre al llarg d’estos dies una situació d’estrés greu i nosaltres no volem afegir-ne més. La nostra intenció és caminar junts el temps que ens toca estar confinats i procurar minimitzar les conseqüències de la situació a què ens veiem forçats. Teniu el correu dels profesors i professores per expressar-nos qualsevol dubte que tingueu.

Desitgem, això sí, tornar a trobar-nos tots tan prompte com siga possible a les aules i corredors del nostre IES Serpis amb il·lusió i ganes de mirar el futur d’esta generació de joves amb tota l’alegria. 

Salut!